Madridstraat 12,
B-8400 Oostende
+32(0)468 496078
info@frenchette.be
Bar 5 PM – midnight
Dinner 6 PM – 10 PM
Closed Monday & Tuesday
BE0700.271.803

Dinner by Frenchette

It's the type of place where we want people to linger, have fun; where lunch turns into drinks at the bar, or an after-work get-together turns into a languid dinner.

Het concept

Onze chefs laten u de wereldkeuken proeven in een 15-tal creatieve gerechtjes. Maar ook lokale producten krijgen een ereplaats. Wij gaan terug tot de essentie en leggen de focus op het product. Hedendaags gebracht met een knipoog naar het verleden. Onze klassiekers worden zeker niet vergeten. Er is geen vaste kaart; alles wordt bereid volgens de inspiratie van de dag en het aanbod van de markt. Er wordt steeds gezorgd voor een mooi evenwicht tussen vis-, vlees- en veggiegerechtjes.

Alle gerechten serveren wij in een sharing concept aan €39 per persoon (1 teaser + 3 sharing-gerechtjes naar keuze + 1 side dish). Een koppel krijgt dus 2 teasers, 6 verschillende sharing-gerechtjes en 2 side dishes geserveerd in het midden van de tafel. Grotere gezelschappen verzoeken wij om de keuze te beperken tot 7 verschillende gerechten per tafel.

De gerechten komen op tafel op het ritme van de keuken. Bijbestellen is mogelijk aan €13 per sharing-gerechtje en €3 per side dish. First call 18:00, last call 22:00.

Frenchette

It's not real French

Luc Deklerck

Frenchette

It's not fake French

Leo Deklerck

Frenchette

It's Frenchette

Gerda Maenhout

Het interieur

Dè plek voor de restaurant- én interieurliefhebber.

Het speelse aspect van de culinaire hoogstandjes vind je terug in het knap gedecoreerd interieur. Veel objecten zijn te koop. Voor prijs en informatie:

Wij gebruiken cookies voor de goede werking van onze website. Lees ons privacybeleid vooraleer verder te gaan.