

Het concept
Onze chefs laten u de wereldkeuken proeven in een 15-tal creatieve gerechtjes. Maar ook lokale producten krijgen een ereplaats. Wij gaan terug tot de essentie en leggen de focus op het product. Hedendaags gebracht met een knipoog naar het verleden. Onze klassiekers worden zeker niet vergeten. Er is geen vaste kaart; alles wordt bereid volgens de inspiratie van de dag en het aanbod van de markt. Er wordt steeds gezorgd voor een mooi evenwicht tussen vis-, vlees- en veggiegerechtjes.
Wij serveren een sharing-menu aan €49 per persoon. De gerechten worden in het midden van de tafel geserveerd, met de bedoeling om te delen met de mensen van uw bubbel. Wij voorzien uiteraard voor elk een (leeg) bord en voldoende couverts om uit te serveren. Aanpassingen (veggie, allergenen, intoleranties,…) aan het menu zijn steeds minimum voor 2 personen en moeten minstens 48 uur op voorhand aangevraagd worden.
Het interieur
Dè plek voor de restaurant- én interieurliefhebber.
Het speelse aspect van de culinaire hoogstandjes vind je terug in het knap gedecoreerd interieur. Veel objecten zijn te koop. Voor prijs en informatie:

