Book a table
TO SHARE OR NOT TO SHARE, THAT IS THE QUESTION
U kunt kiezen, tussen het 3-gangen-keuzemenu ‘NOT TO SHARE’, of het 7-gangen-sharingmenu ‘TO SHARE’. Beide aan €69 per persoon. Op VRIJDAG en ZATERDAG serveren wij ALLEEN het SHARINGMENU.
Bij het sharing-menu worden de gerechten in het midden van de tafel geserveerd, met de bedoeling om te delen met uw tafelgenoten. Wij voorzien uiteraard voor elk een (leeg) bord en voldoende couverts om uit te serveren. Aanpassingen (veggie, allergenen, intoleranties,...) aan het menu zijn steeds minimum voor 2 personen en moeten minstens 48 uur op voorhand aangevraagd worden. Tijdens het online-reservatieproces krijgt u daar de gelegenheid voor. Wij hebben echter geen veganistische opties, noch een kinderkaart!
Menu ‘TO SHARE’7-gangen-sharingmenu
28 februari – 10 april
Teaser
Kippenlever – parfait / rode biet / porto / focaccia / rozemarijn (gluten, lactose, ei)
Gerookte haring – aardappelblini’s / sjalot / haringkaviaar / peterselie(gluten, vis, lactose)
Noordzeekrab – open ravioli / bloemkool / consommé (schaal- en schelpdieren, ei, gluten, lactose)
Catch of the day – puntpaprika / kappers / beurre noisette (vis, lactose)
Kalfsmignonette – sugarsnaps / tong / béarnaise (ei, lactose)
Pérail – blauwe druiven / Brugse beschuit / slahartjes (lactose, gluten)
Éclair – chocolade / advocaat / bloedsinaasappel (lactose, gluten, ei)
Side dishes:
fregola sarda / nduja (gluten)
aardappelmillefeuille (lactose)
Menu ‘NOT TO SHARE’3-gangen-keuzemenu
28 februari – 10 april
Teaser
Kippenlever – parfait / rode biet / porto / focaccia / rozemarijn (gluten, lactose, ei)
of
Gerookte haring – aardappelblini’s / sjalot / haringkaviaar / peterselie (gluten, vis, lactose)
of
Noordzeekrab – open ravioli / bloemkool / consommé (schaal- en schelpdieren, ei, gluten, lactose)
Catch of the day – puntpaprika / kappers / beurre noisette
Side: fregola sarda / nduja
(vis, lactose, gluten)
of
Kalfsmignonette – sugarsnaps / tong / béarnaise
Side: aardappelmillefeuille
(ei, lactose)
Pérail – blauwe druiven / Brugse beschuit / slahartjes (lactose, gluten)
of
Éclair – chocolade / advocaat / bloedsinaasappel (lactose, gluten, ei)