Book a table
Wij serveren een sharing-menu aan €59 per persoon. De gerechten worden in het midden van de tafel geserveerd, met de bedoeling om te delen. Wij voorzien uiteraard voor elk een (leeg) bord en voldoende couverts om uit te serveren. Aanpassingen (veggie, allergenen, intoleranties,...) aan het menu zijn steeds minimum voor 2 personen en moeten minstens 48 uur op voorhand aangevraagd worden. Tijdens het online-reservatieproces krijgt u daar de gelegenheid voor. Wij hebben echter geen veganistische opties, noch een kinderkaart!
Het sharing menu
21 mei — 30 juni
Teaser
Rundertataki – mihoen / beukzwam / rode biet / kaapse look (gluten, ei)
Makreel – rucola / rode ui / feta / bonktomaat / berberaardappel (vis, lactose)
Kabeljauw – open ravioli / citroengras / schaaldierenjus (vis, schaaldieren, gluten, lactose)
Catch of the day – boterboon / karnemelk / asperge (vis, lactose)
Piepkuiken – Wellington / erwtjes / zilverui / spek (gluten, lactose, ei)
Cuvée uit Roeselare – clafoutis met peer / Luikse stroop (lactose, gluten, ei)
Witte en gele perzik – pana cotta / frangipane (amandelnoot, lactose, gluten, ei)
Sides
Krieltjes met rozemarijn en look (lactose)
Pasta pesto (gluten, ei)
Jaarlijks verlof
07/06/22 tot en met 17/06/22